1. RK Nedvědice

První rybářský klub v nedvědici

Návrat na úvodní stránku

Závod žen 2009 – II. ročník

Napsáno 12. září 2009, 20:03 v rubrice Ženské závody

A zase je rok pryč, a naše drahé polovičky znova popadly udice, podběráky, návnady a další rybářské propriety a vyrazily na soutěž v lovu ryb na náš rybářský revír.
41 účastnic nám zase potvrdilo, že je o tento závod zájem a že se dámy umí dobře bavit i ryze chlapským ( nechci urazit vás, které chodíte na ryby pravidelně 🙂 trávením volného času.
Vše začalo kolem deváté hodiny prezentací kde jako zápisné děvčata odevzdávala občerstvení. Chutí a nápadů bylo opravdu dost. Od buchet všeho druhu, přes toasty, chlebíčky, chleby s pomazánkami po pečené kuře a utopence. Každý si při občerstvení musel přijít na své.
Vlastní závod měl dvě poloviny cca po 60 ti minutách litého boje s přírodou, ve kterých se podařilo v daném limitu ženám chytit 181 pstruhů duhových několik plotiček a jednoho kapra!!! Nádherný výsledek – všem slečnám, paním, babičkám, tetičkám a dalším účastnicím našeho závodu blahopřejeme ke skvělým výkonům !!!
A kdo se letos vlastně nejlépe připravil ??

pořadí jméno ulovené centimetry
1 Životská Dagmar z Nedvědice 562cm
2 Drdlová Marcela z Bystřice 347cm
3 Peringerová Jana 327cm

Další pořadí můžete prostudovat v přiloženém souboru

Závěr : opět jsme se všichni skvěle pobavili, strávili krásný den u našeho rybníka a přesvědčili se, že v našich drahých polovičkách, se někde v koutku rybář schovává a má závodění v krvi 🙂 🙂 🙂

Fotografie si můžete prohlédnout v následující fotogalerii

© 2024 1. RK Nedvědice - Vytvořil Marek Klusák